Részletes leírás
Alacsony savtartalmával és egyedi illatával fantasztikusan kiemeli az ételek ízét.
Eredetvédett, kifejezetten olasz, Barbera szőlőfajtából, hagyományos tölgyfahordós érleléssel készült ecet.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
A Cipriani négy generációja éttermüket a vendéglátás egyetemesen elismert ikonjává varázsolta, amelyet még senkinek sem sikerült megismételnie. A részletekre való megszállott figyelem és a kompromisszumok nélküli minőség vezetett a Cipriani Food megalapításához. Az egyszerűségben rejlő luxus a legkiválóbb minőségű kézműves élelmiszertermékekben mutatkozik meg.
piedmonti Barbera bor. Szulfitokat tartalmaz. Savasság: 6%.
Alacsony savtartalmával és egyedi illatával fantasztikusan kiemeli az ételek ízét.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.