Részletes leírás
Új, gyengéd különlegesség, a kacsamáj és a füstölt kacsamell darabok ötvözete.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A Budapest és környékére rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Megértésüket köszönjük.
Hűtve, aperitifként vagy előételként fogyasztható.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Gabriel Dubarry 1953-ban a Gersben található Gimont-ban, a libamáj fellegvárában hozta létre a Ducs de Gascogne céget. Roppant nagy lelkesdést táplált a libamáj evés élvezetének terjesztéséért, az ínyencek megelégedésére, cége szolgálatában. Gabriel Dubarry mellett a fia, Pierre is megtanulta a hagyományos recepteket. A családi vállalkozás a francia gasztronómia elengedhetetlen referenciájává vált. Laurence és Anne Dubarry, az alapító unokái folytatják a munkát, és egy csodálatos gasztronómiai utazásra invitálják Önt, az ételek és receptek minőségéért és eredetiségéért való törődéssel.
kacsamáj (20%), csirkemáj, kacsazsír, víz, tejszín (tejsavas erjesztéssel) (tejből), füstölt kacsamell (10%: kacsamell, só, tejsavas erjesztés, tartósítószer: nátrium-nitrit, antioxidáns: nátrium-aszkorbát) (Franciaországból származó), tojás, cukor, só, bors.
tej, tojás
Új, gyengéd különlegesség, a kacsamáj és a füstölt kacsamell darabok ötvözete.