Részletes leírás
A két nemes alapanyag egymásnak készült: fedezze fel a tökéletes párosítást a libamáj finomsága és a főtt tinóru gomba eredetisége között.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Hétfői kiszállítási igény esetén, pénteken 14:00-ig tudjuk rendeléseiket fogadni. 2025. július 1-től kiszállításaink hétköznapokon történnek. Megértésüket köszönjük.
Kedves Vásárlóink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2025. július 1-jétől házhoz szállítási díjaink megváltoznak. Budapestre és Pest vármegyébe bruttó 20.000 Ft felett bruttó 3.000 Ft-ért, bruttó 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk. Bruttó 20.000 Ft alatt a termékek bolti átvételére van lehetőség.
Hűtve, aperitifként vagy előételként fogyasztható.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Gabriel Dubarry 1953-ban a Gersben található Gimont-ban, a libamáj fellegvárában hozta létre a Ducs de Gascogne céget. Roppant nagy lelkesdést táplált a libamáj evés élvezetének terjesztéséért, az ínyencek megelégedésére, cége szolgálatában. Gabriel Dubarry mellett a fia, Pierre is megtanulta a hagyományos recepteket. A családi vállalkozás a francia gasztronómia elengedhetetlen referenciájává vált. Laurence és Anne Dubarry, az alapító unokái folytatják a munkát, és egy csodálatos gasztronómiai utazásra invitálják Önt, az ételek és receptek minőségéért és eredetiségéért való törődéssel.
kacsamáj (20%), csirkemáj, kacsazsír, víz, friss tejszín (tejsavas erjesztés) (tejből), tinóru gomba (10%: tinóru gomba, napraforgóolaj), tojás, só, cukor, bors.
tej, tojás
A két nemes alapanyag egymásnak készült: fedezze fel a tökéletes párosítást a libamáj finomsága és a főtt tinóru gomba eredetisége között.