Részletes leírás
A két nemes alapanyag egymásnak készült: fedezze fel a tökéletes párosítást a libamáj finomsága és a főtt tinóru gomba eredetisége között.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Hűtve, aperitifként vagy előételként fogyasztható.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Gabriel Dubarry 1953-ban a Gersben található Gimont-ban, a libamáj fellegvárában hozta létre a Ducs de Gascogne céget. Roppant nagy lelkesdést táplált a libamáj evés élvezetének terjesztéséért, az ínyencek megelégedésére, cége szolgálatában. Gabriel Dubarry mellett a fia, Pierre is megtanulta a hagyományos recepteket. A családi vállalkozás a francia gasztronómia elengedhetetlen referenciájává vált. Laurence és Anne Dubarry, az alapító unokái folytatják a munkát, és egy csodálatos gasztronómiai utazásra invitálják Önt, az ételek és receptek minőségéért és eredetiségéért való törődéssel.
kacsamáj (20%), csirkemáj, kacsazsír, víz, friss tejszín (tejsavas erjesztés) (tejből), tinóru gomba (10%: tinóru gomba, napraforgóolaj), tojás, só, cukor, bors.
tej, tojás
A két nemes alapanyag egymásnak készült: fedezze fel a tökéletes párosítást a libamáj finomsága és a főtt tinóru gomba eredetisége között.