Részletes leírás
Új, gyengéd különlegesség, a kacsamáj és a füstölt kacsamell darabok ötvözete.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Üzleteink november 1-jén zárva tartanak, kiszállításunk november 1-jén és 2-án szünetel.
Hűtve, aperitifként vagy előételként fogyasztható.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Gabriel Dubarry 1953-ban a Gersben található Gimont-ban, a libamáj fellegvárában hozta létre a Ducs de Gascogne céget. Roppant nagy lelkesdést táplált a libamáj evés élvezetének terjesztéséért, az ínyencek megelégedésére, cége szolgálatában. Gabriel Dubarry mellett a fia, Pierre is megtanulta a hagyományos recepteket. A családi vállalkozás a francia gasztronómia elengedhetetlen referenciájává vált. Laurence és Anne Dubarry, az alapító unokái folytatják a munkát, és egy csodálatos gasztronómiai utazásra invitálják Önt, az ételek és receptek minőségéért és eredetiségéért való törődéssel.
kacsamáj (20%), csirkemáj, kacsazsír, víz, tejszín (tejsavas erjesztéssel) (tejből), füstölt kacsamell (10%: kacsamell, só, tejsavas erjesztés, tartósítószer: nátrium-nitrit, antioxidáns: nátrium-aszkorbát) (Franciaországból származó), tojás, cukor, só, bors.
tej, tojás
Új, gyengéd különlegesség, a kacsamáj és a füstölt kacsamell darabok ötvözete.