Gin Sul 0,5l
Gin Sul 0,5l
15 790 Ft
Egységár: 15 790 Ft / kg

Gin Sul 0,5l

  • Cikkszám: 604946
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
15 790 Ft
Egységár: 15 790 Ft / kg

Egyszerű, friss és elegáns gin Hamburgból, portugál gyökerekkel. Az Altona Spirit Manufacture-ban a Gin Sul-t kézzel készül, nagy gonddal és a részletekre való odafigyeléssel, Hamburg híres ginlepárlójában. A Gin Sul gyökerei azonban csaknem 3000 km-re délre fekszenek: a vad Costa Vicentinán, Portugália délnyugati részén.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az Altona Spirits Company Hamburg központjában található, és kizárólag Gin Sul-t gyárt; ami egy portugál ihletésű Gin. A 2013-ban Stephen Garbe által alapított szeszfőzde egy 100 literes rézüstöknek ad otthont. A belvárosban található szeszfőzde egykor asztalosüzemnek adott otthont, a második világháború idején pedig raktárként működött. Egy portugáliai utazása után Garbe beleszeretett az országba, és valami ódát akart alkotni a helyi szépséghez.

Részletes leírás

Exkluzív száraz ginüket a legfinomabb növényi összetevők, a nagyon kis adagokban történő gondos lepárlás és a mediterrán citrusok árnyalatai jellemzik. A borókabogyó, a koriander, a rozmaring, a paprika, a levendula, a fahéj és a friss citrom csak néhány a portugáliai összetevők közül, amelyek megragadják a „saudade”-t, vagyis a lélekkeltő vágyat a Gin Sulban.

Teljes leírás