HaraPunk Dry Gin 0,7l
HaraPunk Dry Gin 0,7l
14 890 Ft
13 490 Ft
Egységár: 19 271 Ft / l

HaraPunk Dry Gin 0,7l

  • Cikkszám: 605550
Átvehető
Szállítható
14 890 Ft
13 490 Ft
Egységár: 19 271 Ft / l

Azt már tudjátok, hogy imádnak söröket készíteni, de a gin iránti szeretetük se hagyta nyugodni őket. A tisztán búzából készült alapot hazai borókával és korianderrel, valamint grapefruittal, citrommal, gyömbérrel és még tucatnyi fűszerrel ízesítették, amit a végén egy leheletnyi Citra és Mosaic komlóval is meghintettek. Így állt össze a Hara’Punk Gin.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A pincészet szavaival élve - ,,A sörrel való foglalatoskodás egy életérzés. Komolyan mondjuk! 2009-ben jöttünk rá erre, mikor először ragadtunk malátát, komlót és fakanalat. Az első lábosnyi sörünk 4,8 liter lett és egy családi ház konyhájában készült, ma már egy főzet mérete 1000-2000 liter, melyek magyar kraft főzdékben készülnek. Söreink mára megtalálhatók szaküzletekben, élelmiszerboltok polcain, kocsmákban, éttermekben, Budapesten, vidéken és olykor külföldön. A méret változik, a lényeg nem. Szeretjük ezt csinálni.Nem is dőlünk hátra! Időközben megszületett egy saját fizikai lelőhelyünk is, ahol tutira megtaláljátok csapon is a söreinket. Nem beszélve a folyamatosan változó szortimentről, amit örök kíváncsiságunk és lelkesedésünk éltet."

Részletes leírás

A komló nem harsog (bár a gin szexi zöld lett tőle), hanem remekül kiegészíti a citrusokat. Magában is ajánljuk, de természetesen tonikkal is fogyasztható. Szerintünk az indian tonic áll neki a legjobban, borókával, citrusokkal.

Teljes leírás