Knob Creek Rye 0,7l
Knob Creek Rye 0,7l
23 190 Ft
Egységár: 33 129 Ft / l

Knob Creek Rye 0,7l

  • Cikkszám: 603148
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
23 190 Ft
Egységár: 33 129 Ft / l

A legkiválóbb minőségű rozs keverékből készült, hogy rendkívül egyenletes, mégis fűszeres lecsengés legyen a végeredmény.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Knob Creek egy amerikai kentuckyi bourbon whisky márka, amelyet a Beam Suntory (a Suntory Holdings of Osaka, Japán leányvállalata) gyárt a Jim Beam lepárlóban Clermontban, Kentucky államban. Ez egyike annak a négy Jim Beam kis szériás bourbon márkának, amelyek a csúcskategóriás likőrpiacot célozzák meg. Testvérei a sorban Booker's, Baker's és Basil Hayden's.

Részletes leírás

Bár a Knob Creek mindenekelőtt egy vérbeli Kentucky Straight Bourbon whiskey-nek tekinthető, néhány éve rozs whiskey-vel is megjelentek a piacon. A siker nem maradt el, hisz a 2012-es San Francisco Spirits Competition versenyen a legjobb rye whiskey-nek választották, és dupla aranyéremmel tüntették ki. Rozs whiskey révén az amerikai bártenderek viszonyítási pontként beszélnek róla, mint a legjobb koktélalapanyag. Booker Noe eredeti víziója alapján lett megalkotva, vagyis egy testes, határozott ital született. A kis volumenben gyártott whiskey-t mélyen kiégetett fahordókban érlelik, majd  100 proof -on, vagyis 50 fokon palackozzák. A legfontosabb összetevő tehát ebben az esetben a rozs, amely pikáns, fűszeres ízt szolgáltat ennek a whiskey-nek.

Teljes leírás