Az 1991-ben alapított vállalkozásuk Tolna megyében, Györkönyben található. A főzde megálmodója, mérnöki munka mellett – hobbiként – sajátította el a pálinkafőzés tudományát és indította útjára a családi vállalkozást felesége és lányai segítségével. A cég kezdetben bor- és almapárlat előállításával foglalkozott. Mióta megvásárolták a 100 éves györkönyi községi pálinkafőzdét, a közvetlen, fatüzelésű kisüstöket átalakítás nélkül üzemeltetnek, érlelő pincének pedig 100-150 éves pincéket használnak. Sok vívódással járt, hogy előállítható-e magyar szőlőből, magyar kisüstön, magyar tölgyfahordóban érlelt kitűnő minőségű brandy? De az elért eredmények a kérdést eldöntötték. Igy a termékpalettán mára már 10-12 éves érlelésű, kétszeres aranyérmes X.O. minőségű Bardin brandyt, valamint a hazai és nemzetközi versenyeken elismert érlelt Bardin almapálinkát is kínálnak.