Mizubasho Pure Sparkling Sake 0,72l
Mizubasho Pure Sparkling Sake 0,72l
26 990 Ft
Egységár: 35 987 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Mizubasho Pure Sparkling Sake 0,72l

  • Cikkszám: 603979
26 990 Ft
Egységár: 35 987 Ft / l

Ez az autentikus habzó szaké finom buborékaival hízeleg be fogyasztójának. A hagyományos szakéfőzés és a másodlagos palackos erjesztés ötvözésének az eredménye. Igazi "rizs-champagne".

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Nagai Sake-t 1886-ban alapította Shoji Nagai, aki beleszeretett Kawaba Village gazdag természeti szépségébe és tiszta forrásvizébe. Kawaba Village olyan autentikus varázst rejt magában, amelyet egyszer megtapasztalunk.. aztán mindig velünk marad. A gyönyörű táj, a négy évszak változatossága, a patakok és a falusiak meleg szíve örökké emlékezetessé teszik ezt a helyet. A múlt generációinak őseikhez hasonlóan továbbra is hálásak és tisztelik ezt a gyönyörű földet és értékes erőforrásait.

Részletes leírás

Sok év fáradságos fejlesztése és kitartása után a Mizubasho Pure végül 2008-ban emelkedett a csúcsra. A világ vezető szakácsai közül néhányan ezt a szakét egy igazán különleges textúrájú italként referálták. A cseresznye és a licsi jegyeivel ez a szaké kiválóan kiegészíti a bármely konyha stílusát. Ez az elegáns szaké a szaké rizsben rejlő, lehető legnagyobb potenciált mutatja be nekünk.

Teljes leírás