Részletes leírás
Biodinamikus szőlőtermesztésből származó pezsgő. Csak őshonos szőlőfajtákból készül: 40% Xarel.lo, 35% Macabeu, 20% Parellada és 5% Malvasia de Sitges. 8g/l maradékcukorral került palackozásra.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
A Blanc de Blancs egy olyan pezsgő, amelyet származási helyének, a Vinya del Llac-nak, a 40 év feletti szőlőültetvénynek a jellegzetessége fémjelez, így egy strukturált, friss és összetett pezsgőt kaphatunk. Legalább 18 hónapot töltött seprőn.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Egyedülálló környezet, ősi szőlőtermesztési hagyományokkal. A birtokon legalább 1497 óta tevékenykedik a Raventós család, a vezető, világhírű szőlőtermesztő dinasztia. Huszonegy nemzedék dolgozott ezen a területen, 90 hektár szőlővel, erdővel és tóval, sajátos mikroklímával, amelyet a folyó, egy tó, két patak és a "Turó del Serral" néven ismert domb befolyásol. A talaj több mint 16 millió évvel ezelőtt keletkezett. Tengeri kövületektől meszes, és ez ideális feltételeket biztosít az erősen ásványos borok előállításához
Biodinamikus szőlőtermesztésből származó pezsgő. Csak őshonos szőlőfajtákból készül: 40% Xarel.lo, 35% Macabeu, 20% Parellada és 5% Malvasia de Sitges. 8g/l maradékcukorral került palackozásra.