Rochelt Annia's Gin 0,35l
Rochelt Annia's Gin 0,35l
81 690 Ft
Egységár: 233 400 Ft / l

Rochelt Annia's Gin 0,35l

  • Cikkszám: 605490
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
81 690 Ft
Egységár: 233 400 Ft / l

Az Annia's Gin a gyümölcsös Gravenstein alma és az aromás borókabogyó kiemelkedő fúziója. Eredetileg Alexander Rainer készítette feleségének, Anniának születésnapi meglepetésként, szigorúan korlátozott, mindössze 20 literes kiszerelésben. Ma a Rochelt örömmel készíti a legértékesebb ügyfeleknek és gin rajongóknak ezt az igazán különleges kiadást.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Ami az 1970-es években Günter Rochelt garázsában vízióként indult, ma egy lepárlóüzem, amelyet a Rochelt család második generációja vezet, ugyanazzal az ambiciózus céllal, mint az első napon: a legjobb tiroli gyümölcspálinkát készíteni. A Rocheltnél a legfontosabb a gyümölcspálinka lepárlásának tiroli hagyománya, és így a legkiválóbb termékeket készítik rajongóiknak. A gyümölcs kiválasztásától kezdve a cefre lepárlásáig és az egyes palackok dekoratív dugójával való megtöltéséig hisznek a kompromisszumok nélküli minőségben.

Részletes leírás

A lepárló legszigorúbb minőségi előírásait betartva az Annia's Gin kizárólag gyümölcs alapú párlaton alapszik. Ez ellentétben áll sok más ginnel, amelyek semleges/gabona alapú ipari alkoholra épülnek. Az érett Gravenstein almapálinkát borókabogyóval kombinálják, majd nagy gondossággal desztillálják. A telt és finom gyümölcs ízek remekül illeszkednek a boróka erőteljes aromájához és egy gyönyörű, harmonikus egységet alkotnak.

Teljes leírás