Részletes leírás
A Sakura a Japán cseresznyefa, ami kifejezetten japán szimbólum. A cseresznyefák minden évben tavasszal körülbelül 2 hétig virágoznak, ennyi idő van a szüretelésre. A Sencha tea egy közismert japán zöld tea míg a Gyokuro egy nemesebb fajtája, amit egy meghatározott területen termesztenek. A sansho bors a japán gasztronómia elengedhetetlen fűszere, ami különleges, hogy illatra a korianderhez hasonlóan citrusos jegyei vannak ízében viszont a borsos csípősség jelenik meg. A Yuzu a japán citrom ízében a citrom és a grapefruit közé tehető. A hat japán fűszer mellet használnak természetesen boróka bogyót, angyal gyökeret, angyal gyökér magját, koriandert, kardamom magot, fahéjat, narancs és citrom peel-t. A gyártás során a négyszeres lepárlást alkalmaznak, ahol külön párolják le a japán cseresznyefa virágát vákuumdesztillációval, külön a borokát és a többi fűszert kisüsti lepárlással. A lepárlást követően a világhírű Suntory keverőmesteri által készül el ez a fantasztikus Gin.