Roku Gin 0,7l
Roku Gin 0,7l
13 590 Ft
Egységár: 19 414 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Roku Gin 0,7l

  • Cikkszám: 604139
13 590 Ft
Egységár: 19 414 Ft / l

A Roku japán szó jelentése „hat”. Erre utal a hatszögletű üveg és a hat tradicionális japán fűszer, amit felhasználnak a gyártás során a nyolc általános gin fűszer mellett. Ez a hat fűszer a következő: Sakura virága és levele, Sencha és Gyokuro tea, Sansho bors és Yuzu peel.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Suntory Liquor Atelier egy egyedülálló szeszfőzde, amely különféle likőröket és szeszes italokat készít a Suntory kézműves alapelvei által meghatározott magas követelményeknek megfelelően. Híres szabványainak megőrzése érdekében a Suntory különféle desztilláló üstökkel rendelkezik, így speciális módszereket lehet alkalmazni a legjobb ízek kinyerésére a használt növényi anyagoktól függően.

Részletes leírás

A Sakura a Japán cseresznyefa, ami kifejezetten japán szimbólum. A cseresznyefák minden évben tavasszal körülbelül 2 hétig virágoznak, ennyi idő van a szüretelésre. A Sencha tea egy közismert japán zöld tea míg a Gyokuro egy nemesebb fajtája, amit egy meghatározott területen termesztenek. A sansho bors a japán gasztronómia elengedhetetlen fűszere, ami különleges, hogy illatra a korianderhez hasonlóan citrusos jegyei vannak ízében viszont a borsos csípősség jelenik meg. A Yuzu a japán citrom ízében a citrom és a grapefruit közé tehető. A hat japán fűszer mellet használnak természetesen boróka bogyót, angyal gyökeret, angyal gyökér magját, koriandert, kardamom magot, fahéjat, narancs és citrom peel-t. A gyártás során a négyszeres lepárlást alkalmaznak, ahol külön párolják le a japán cseresznyefa virágát vákuumdesztillációval, külön a borokát és a többi fűszert kisüsti lepárlással. A lepárlást követően a világhírű Suntory keverőmesteri által készül el ez a fantasztikus Gin.

Teljes leírás