Rutte Old Simon Genever Gin 0,7l
Rutte Old Simon Genever Gin 0,7l
15 090 Ft
12 790 Ft
Átmenetileg nem elérhető

Rutte Old Simon Genever Gin 0,7l

  • Cikkszám: 605964
15 090 Ft
12 790 Ft

Nevét az alapítóról, Simon Ruttéról kapta, aki 1872-ben Dordrechtben megalapította a főzdét. Klasszikus oude jenever recept: kétötöd „malátabor” háromötöd gabonaszesz az alapja, melyet borókával és 13 más botanikai összetevővel pároltak le.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Rutte hosszú múltra tekint vissza; a receptek nemzedékről nemzedékre öröklődnek. Míg a múlt században az ipar olcsóbb módszereket és anyagokat keresett, ez az „újítás” teljesen kimaradt a Rutte családban. És ez jó dolog, mert ez azt jelenti, hogy megőrizték a régi recepteket és a kézművességet. Annak ellenére, hogy a szeszfőzde az 1990-es évek óta nem a Rutte család kezében összpontosul, a hagyományt életben tartják, és a cég ugyanazt az egyedi lepárlási folyamatot követi, mint Simon a maga idejében. Simon Rutte 1830 körül telepedett le Dordrechtben, majd 1872-ben beköltözött a Vriesestraat épületébe, ahol sok generációval később a szeszfőzde és az üzlet még mindig megmaradt.

Részletes leírás

Víztiszta, illatában kenyérhéjat, brazil diót, túlérett banánt, fenyőt és szárított almát mutat, a háttérben pici bors és fahéj. Ízben telt, kissé édeskés, borókát, barna kenyeret, sült almát és mézet idéz, a brazil dió és a bors egy kevés rozmaring társaságában keretezi az összképet. Kellemesen puha, visszafogott gyógynövény karakter jellemzi, utóíze könnyed és tiszta.

Teljes leírás