Saigon Baigur Dry Gin 0,7l
Saigon Baigur Dry Gin 0,7l
18 790 Ft
Egységár: 26 843 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Saigon Baigur Dry Gin 0,7l

  • Cikkszám: 605567
18 790 Ft
Egységár: 26 843 Ft / l

A Saigon Baigur az első prémium száraz gin, amelyet Ho Si Minh-városban desztillálnak. Ez egy rendkívüli gin friss buddha kezével és gőzzel átitatott lótuszvirággal.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Saigon 9. kerületében található szeszfőzde Saigon első kézműves desztillálója, amely hagyományos rézlepárlót használ. A lepárlót Európából importálták, és minden tételt a lepárlómester kézzel desztillál le, kizárólag a legfinomabb összetevők felhasználásával. A gint Saigonban, Vietnam legkozmopolita városában desztillálják. A Baigur név a környék első ismert településéről, egy kis hal- és fűszerkereskedő kihelyezett helyről származik. Saigonnal kombinálva a Saigon Baigur név tiszteleg a környék fűszer- és botanikai kereskedelmének több, mint 1000 éves hagyománya előtt.

Részletes leírás

12 jellegzetes helyi botanikus és 4 klasszikus gin-összetevővel kombinálva olyan italt született, amely a vietnami felfogása a klasszikus száraz ginnek. A helyi eredetű növényi anyagok egyedülálló kombinációja friss és élénk ízt ad a Saigon Baigurnak, amelyet a város ihletett, ahol lepárolják. Kalandos és izgalmas gin.

Teljes leírás