Silvano Venchi a cukrászati laboratóriumát 1878-ban alapította Torinóban. Cége azóta is büszke a klasszikus gyártástechnológiára, mely során nem használnak adalékanyagokat és tartósítószereket. Kóstolja meg a valódi csokoládé és a nemes alapanyagok tökéletes aromáját!
Összetevők
cukor, kakaóvaj, piedmont-i mogyorópaszta 16,7%, teljes tejpor, mandulapaszta 11,1%, kakaómassza, tejsavó por, szárított tejzsír, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma. Tejcsokoládé szárazanyag tartalma: kakaó min. 23,8%, fehércsokoládéban kakaó szárazanyag min. 31,3%
Allergének
tej, szója, mandula, mogyoró, diófélék
Részletes leírás
A tábla három krémes rétegből áll. A két rétegnyi piedmonti giandujás csoki között egy rétegnyi fehércsokis-mandulás réteg bújik meg.