Részletes leírás
Az érlelés során fehérborból vagy almaborból készült lével mossák le a sajtot, majd borssal és zöldfűszerekkel ízesítik, így pikánsabb aromájú és gyümölcsösebb illatú lesz, mint egyéb svájci sajtok.
Kedves Vásárlóink! Üzleteink március 15-én zárva tartanak és a kiszállításunk is szünetel az ünnepnap idején!
Online bankkártyás fizetés esetén a kimérős termékek árának 130%-át zároljuk, amíg nem ismerjük a pontos mennyiséget. A vásárlás végösszege mindig mérés alapon kerül levonásra.
Az Appenzeller svájci sajtkülönlegesség, melynek története 700 évre nyúlik vissza.
Nyers tehén tej, só, oltóanyag.
tej
Az érlelés során fehérborból vagy almaborból készült lével mossák le a sajtot, majd borssal és zöldfűszerekkel ízesítik, így pikánsabb aromájú és gyümölcsösebb illatú lesz, mint egyéb svájci sajtok.