Product description
It is firm but springy, the more mature it is, the harder it is. It has a yellowish colour and a sweetish taste, sometimes even spicy. Ripe Asiago has a smell reminiscent of yeast and dried fruit. It is made from raw cow's milk.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
In case of online payment we block 130% of the Measured prices until they aren’t measured yet. We always charge the maesured prices at the end of the purchase process.
Asiago is a protected designation of origin cheese. It is produced in northern Italy, in the Po Valley and on the Alpine slopes.
Raw cow's milk, salt, rennet.
milk
It is firm but springy, the more mature it is, the harder it is. It has a yellowish colour and a sweetish taste, sometimes even spicy. Ripe Asiago has a smell reminiscent of yeast and dried fruit. It is made from raw cow's milk.