NL Gouda 3éves Slow Food _@/° LIN
Gouda sajt (3 év)
16 990 Ft / kg
Egységár: 16 990 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Gouda sajt (3 év)

  • Cikkszám: 002292
2 549 Ft
Egységár: 16 990 Ft / kg

Online bankkártyás fizetés esetén a kimérős termékek árának 130%-át zároljuk, amíg nem ismerjük a pontos mennyiséget. A vásárlás végösszege mindig mérés alapon kerül levonásra.

Minimum három évig érlelet nyerstejes holland gouda sajt a Lindenhoff cégtől.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Lindenhoff egy családi vállalkozás, mely Hollandia „zöld szívében” található. Két testvér, Berend és Willem Te Voortwis vezeti a farmot, ők 2004-ben vették át az irányítást az édesapjuktól. A cég elsősorban sajt-, tejtermék-, zöldség és húsimporttal és exporttal foglalkozik, termékeik az elképzelhető legkiválóbb minőségűek. A Lindenhoff tradicionális eljárásokkal készíti a termékeket. Az alapanyag-beszállítókat körültekintően választják ki, ezek mind megbízható és felelősségteljes gazdaságok, melyekben a természet tisztelete a legfontosabb. A Lindenhoff csak a legkiválóbb minőségű sajtokat exportálja. A farmerek igyekeznek fenntartani a kiváló minőséget, de így is csak azok a sajtok kerülhetnek exportálásra, melyek megfelelnek a szigorú szabályoknak.

Összetevők

pasztőrözött tehéntej, só, tejkultúra, oltó, nátrium-nitrát (E251), színezék: anatto (E160b), zsírtartalom 48%

Allergének

Tej

Részletes leírás

Ez a sajt már eléri azt az érettségi fokot, amikor érezni lehet a kikristályosodott aminosavakat benne. A különleges viaszos réteg miatt nem lesz túlságosan kemény még a három éves érlelés ellenére sem, mert nem szárad ki annyira, mint például a parmezán. A sajt elkészítési módja megfelel a Slow Food mozgalom előírásainak.

Teljes leírás