Cinco Jotas* Acorn fed 100% Iberico Pork ham 70g
Cinco Jotas* Iberico Sertéshús Sonka 70g
13 499 Ft
Egységár: 192 843 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Cinco Jotas* Iberico Sertéshús Sonka 70g

  • Cikkszám: 002630
13 499 Ft
Egységár: 192 843 Ft / kg

Eredeti, kézzel szeletelt Cinco Jotas 100% Ibérico sonka, 70 g-os kiszerelésben

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Cinco Jotas a kezdetek óta számít a jabugói helyiek bölcsességére, akik öt generáción keresztül járultak hozzá ősi kultúrájuk tehetségéhez. A hagyomány a mai napig fennmaradt, köszönhetően a szakmák megőrzésének, amelyeket a régmúlt időkből származó tudásból és készségekből örököltek. A kikeményedési folyamat ugyanaz marad. Az egyes sonkadarabok részletes kezelése azt jelenti, hogy a makkal táplált 100%-os ibérico sonka valóban egyedülálló a világon. Minden Cinco Jotas sonka több éves szakképzett mesterségbeli tudást tükröz, amelyet a fejlesztésére fordítottak.

Összetevők

100% Iberico sertéshús sonka, tengeri só, antioxidáns E-301 (nátrium-aszkorbát), savasságot szabályozó anyag E-331 (iii) (trinátrium-citrát), tartósítószerek E-252 (kálium-nitrát) és E-250 (natriumnitrit). 

Részletes leírás

Egy gyönyörű sonka, amelyet faragómesterek türelmesen faragtak. Az aprólékosan lassú faragási folyamatnak köszönhetően, amely megakadályozza a horzsolást és a túlmelegedést, a termék tulajdonságai hamisítatlanok és ízletesek maradnak. Kényelmes, finom szeletekben való csomagolása lehetővé teszi, hogy azonnal elfogyassza, és a Cinco Jotas aromáját és ízét közvetlenül a rétről az asztalra hozza. Ez egy 100%-ban egészséges termék, a mediterrán étrend nélkülözhetetlen része. Élvezze az autentikus ibériai sonkát ebben a praktikus és funkcionális csomagolásban

Teljes leírás