Cinco Jotas* Acorn fed 100% Iberico Presa 70g
Cinco Jotas Iberico Sertéshús Sonka 70g
8 499 Ft
Egységár: 121 414 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Cinco Jotas Iberico Sertéshús Sonka 70g

  • Cikkszám: 002628
8 499 Ft
Egységár: 121 414 Ft / kg

A makkal táplált 100% ibérico presa, egyenként 70 g-os kiszerelésben kapható, hogy bármikor élvezhesse.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Cinco Jotas a kezdetek óta számít a jabugói helyiek bölcsességére, akik öt generáción keresztül járultak hozzá ősi kultúrájuk tehetségéhez. A hagyomány a mai napig fennmaradt, köszönhetően a szakmák megőrzésének, amelyeket a régmúlt időkből származó tudásból és készségekből örököltek. A kikeményedési folyamat ugyanaz marad. Az egyes sonkadarabok részletes kezelése azt jelenti, hogy a makkal táplált 100%-os ibérico sonka valóban egyedülálló a világon. Minden Cinco Jotas sonka több éves szakképzett mesterségbeli tudást tükröz, amelyet a fejlesztésére fordítottak.

Összetevők

100% „Iberico Presa” (pácolt hús - lapocka), tengeri só, paprika, fokhagyma, dextrin, dextróz, cukor, savasságot szabályozó anyag E-331 (iii) (trinátrium-citrát), színezék E-120 (karminsav), tartósítószerek E-252 (kálium-nitrát) és E-250 (natriumnitrit), antioxidáns E-301 (nátrium-aszkorbát),

Allergének

A Cinco Jotas a kezdetek óta számít a jabugói helyiek bölcsességére, akik öt generáción keresztül járultak hozzá ősi kultúrájuk tehetségéhez. A hagyomány a mai napig fennmaradt, köszönhetően a szakmák megőrzésének, amelyeket a régmúlt időkből származó know-how-ból és készségekből örököltek. A kikeményedési folyamat ugyanaz marad. Az egyes sonkadarabok részletes kezelése azt jelenti, hogy a makkal táplált 100%-os ibérico sonka valóban egyedülálló a világon. Minden Cinco Jotas sonka több éves szakképzett mesterségbeli tudást tükröz, amelyet a fejlesztésére fordítottak.

Részletes leírás

A Jabugóban kézműves szakértők által kézzel készített pácolt húst a váll teteje és a karaj között elhelyezkedő vágásból készítik. Ez a nemzedékről nemzedékre öröklődő ősi hagyományok szerint készült, ez a luxus csemege kivételesen jó minőségű. A magas szintű izmos márványozás, amely a minőség elsődleges meghatározója, kivételes ízt, érzékenységet és lédússágot eredményez, hasonlóan a Cinco Jotas minden makkal táplált 100%-os ibérico sonkájához.

Teljes leírás