Részletes leírás
Ez a toszkán érlelt szalonnafajta nevét a hús csíkozottságáról (riga) kapta.
Hagyományosan négy hónapig érlelt és levegőn szárított, sertéshúsból készült szalonnaféle.
A Gigi Salumificio története 1980-ban kezdődött, amikor Mauro Reggiani megépítette kis gyárát Castelnuovo Rangone tartományban, Modenában. A Gigi Salumificio Greaves disznóhúsból készült termékeket állít elő, azzal a céllal, hogy a helyi hagyományokat a helyi termékeken keresztül is ápolja.
Sertéshús, só, természetes aroma, kálium-nitrát.
Ez a toszkán érlelt szalonnafajta nevét a hús csíkozottságáról (riga) kapta.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.