Részletes leírás
Hagyományos, természetes kelesztésű olasz karácsonyi sütemény a legnemesebb alapanyagokkal: szabadtartású tojással, friss tejjel, tejszínnel és hegyi vajjal.


Kézműves sütemény kandírozott citrommal, naranccsal, mandarinnal és chinottoval.
Az 1938-ban alapított Loison cég kiváló minőségű, hagyományosan olasz termékei már az egész világon ismertek és kedveltek - a profi gyártási technológiának, a szakma iránt érzett szenvedélynek és a kreatív, szemrevaló csomagolásnak köszönhetően. Süteményeiket a mai napig a harmincas évekből származó családi receptek alapján készítik, természetesen gondosan válogatott, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával és napjaink ízlésének, követelményeinek megfelelő modern technológiával.
Búzaliszt, friss tojás, friss vaj (tej) 10%, kandírozott szicíliai narancshéj és calabriai citromhéj 10% (narancs és citromhéj változó arányban 53%, glükóz-fruktózszirup, cukor, citromlé sűrítmény), cukor, természetes kovászélesztő (búza), friss tojássárgája, kandírozott citromhéj és őrlemény 6% (citromhéj 53%, cukor, glükóz-fruktózszirup), kandírozott savonai mirtuszlevelű törpenarancshéj 4% (sárga mirtuszlevelű törpenarancs 63%, glükóz-fruktózszirup, cukor, citromlé sűrítmény), kandírozott ciaculli mandarin 4% (mandarin 62%, glükóz-fruktózszirup, cukor, citromlé sűrítmény), emulgeáló: növényi eredetű zsírsavak mono- és digliceridjei, vadvirág méz (származási hely: Szicília), friss tej 1%, friss tejszín (tej) 1%, Cervia teljes tengeri só, kakaóvaj, természetesen madagaszkári Mananara vanília 0,2%, természetes aroma.
Búza, tojás, tej. Nyomokban tartalmazhat szóját, csonthéjasokat.
Hagyományos, természetes kelesztésű olasz karácsonyi sütemény a legnemesebb alapanyagokkal: szabadtartású tojással, friss tejjel, tejszínnel és hegyi vajjal.