Millers Elements Ale 100g
Miller’s sör ízesítésű keksz pirított árpamalátával és komlóval 100g
1 679 Ft
Egységár: 16 790 Ft / kg

Miller’s sör ízesítésű keksz pirított árpamalátával és komlóval 100g

  • Cikkszám: 590580
Átvehető
Szállítható
1 679 Ft
Egységár: 16 790 Ft / kg

Ez egy erőteljes fűszerezésű szögletes keksz, melyet még ellenálhatatlanabbá tesz a sajt.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az Artisan Biscuits viszonylag új cég, bár több mint 70 éve sütik a kekszeket az angliai Ashbourne-ben! A Spencer család 1935-ben kezdte készíteni krékereit, kekszeit a saját teázójukba. Az eredeti Ashbourne gyömbéres süti recept egy francia séftől került a családhoz, az 1800-as évek elején, és azóta is generációról generációra száll. 2006-ban a Spencer család eladta pékségét a The Fine Cheese vállalatnak és Paul Darvilnak, aki ugyanolyan elkötelezetten vallja, hogy termékeik gyártása csak a legfinomabb Artisan Biscuits hozzávalókból, gondosan és szakértelemmel történhet.

Összetevők

búzaliszt, teljes kiőrlésű liszt 26% (búza), barna sör 14% (árpa), kukorica olaj, zúzott árpamaláta, zúzott búzamaláta, tört, kristályos árpamaláta, árpamaláta kivonat, lágy barnacukor, só, fermentált búzaliszt, autolízált élesztő, térfogatnövelő (nátrium-bikarbonát), komló 0,1%.

Allergének

Árpa, búza. Nyomokban dióféléket tartalmazhat.

Részletes leírás

A sör alapvető összetevőiből készült, így tartalmaz komlót, pörkölt búzát, árpát, malátát valamint nagy mennyiségű angol sört. Valószínűleg a Miller's eddigi legjobb ötlete!

Teljes leírás