Részletes leírás
Enyhén pirított mogyoróból, cukorból és tojásfehérjéből készül. És nem keserű mandulából. Ezért hívják őket Nocciolininek! Alapvetően sokkal nemesebb, finomabb és aromásabb. Eredeti rózsaszín papírzacskóba csomagolva.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A Budapest és környékére rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Megértésüket köszönjük.
Kis mogyorós amaretti Chivassoból.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
A Bonfante&Ortalba nocciolini kekszeivel történelmi találkozóhellyé alakította a Chivassót, ahol számos színes kávézó sorakozik, ahol ezeket a piemonti finomságokat szolgálják fel. Valójában Luigi Bonfante azzal a szándékkal vásárolta meg az üzletet, hogy népszerűsítse a Nocciolini kekszeket, és elismertesse őket Chivasso határain túl: a cukrász gyorsan elérte ezt a célt, és referenciapontként emelkedett ki Olaszországban és világszerte.
Cukor 42%, piemonti mogyoró 33%, tojásfehérje 25%
mogyoró,tojásfehérje, tej
Enyhén pirított mogyoróból, cukorból és tojásfehérjéből készül. És nem keserű mandulából. Ezért hívják őket Nocciolininek! Alapvetően sokkal nemesebb, finomabb és aromásabb. Eredeti rózsaszín papírzacskóba csomagolva.