Részletes leírás
Az ancho chilipelyheket száraz serpenyőben enyhén pirítsuk, míg felszabadulnak illatanyagai, vagy egészben hozzáadhatjuk pörköltekhez vagy levesekhez.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A Budapest és környékére rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Megértésüket köszönjük.
A ráncos héjú ancho chili a leggyakrabban használt szárított chili Mexikóban, gyümölcsös, földes ízével, amely nélkülözhetetlen, ha salsákat, szószokat vagy pörkölteket készítünk.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Dodie Miller a Cool Chile-t 1993-ban alapította azon egyszerű oknál kifolyólag, hogy Mexikóból nagy választékú, minőségi szárított chilit importáljon. Tette mindezt azért, hogy az Egyesült Királyságot megismertesse a mexikói konyhával.
Ancho chili
Olyan gyárban készült, ahol diót, földimogyorót és szezámmagot kezelnek
Az ancho chilipelyheket száraz serpenyőben enyhén pirítsuk, míg felszabadulnak illatanyagai, vagy egészben hozzáadhatjuk pörköltekhez vagy levesekhez.