Részletes leírás
Az ancho chilipelyheket száraz serpenyőben enyhén pirítsuk, míg felszabadulnak illatanyagai, vagy egészben hozzáadhatjuk pörköltekhez vagy levesekhez.
A ráncos héjú ancho chili a leggyakrabban használt szárított chili Mexikóban, gyümölcsös, földes ízével, amely nélkülözhetetlen, ha salsákat, szószokat vagy pörkölteket készítünk.
Dodie Miller a Cool Chile-t 1993-ban alapította azon egyszerű oknál kifolyólag, hogy Mexikóból nagy választékú, minőségi szárított chilit importáljon. Tette mindezt azért, hogy az Egyesült Királyságot megismertesse a mexikói konyhával.
Ancho chili
Olyan gyárban készült, ahol diót, földimogyorót és szezámmagot kezelnek
Az ancho chilipelyheket száraz serpenyőben enyhén pirítsuk, míg felszabadulnak illatanyagai, vagy egészben hozzáadhatjuk pörköltekhez vagy levesekhez.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.