Részletes leírás
Sokoldalú keverékünk, amely friss és merész jegyeket kölcsönöz a húsnak, vagy segít az autentikus argentin chimichurri könnyű elkészítésében. Kezdje azzal, hogy nagyvonalúan masszírozza meg a hússzeletet, mielőtt grillezne egy fűszeres, borsos, fokhagymás héjat. Ezután használja ezt a keveréket, hogy fényes és zamatos chimichurri-t keverjen az alábbi recept szerint. Készíts klasszikus Chimichurri szószt: habverj fel 2 evőkanál Chimichurri-t, 3 evőkanál olívaolajat, 2 evőkanál vizet, ½ evőkanál ecetet és 1 evőkanál citromlevet. Keverje össze az összes hozzávalót, és tálalás előtt hagyja ázni körülbelül 30 percig. Ez a fűszeres, fokhagymás és fényes fűszerezés tökéletes kiegészítője egy gyönyörűen grillezett marhahússzeletnek.