Részletes leírás
                    A kurkuma jellegzetes, ragyogó sárga színű fűszer, széles körben használják az indiai konyhában a savanyúságok és a mustárok készítéséhez. Enyhe, aromás, citromos íze van, és számos indiai és közel-keleti ételben megtalálható. Színezésre néha a sáfrány olcsóbb alternatívájaként használják.                
                
                    Teljes leírás                
             
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
             
                    
             
                     
                     
                    
             
                     
                     
                     
                     
                    
             
                     
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
            






