Részletes leírás
Nem tartalmaz ízfokozókat és mesterséges színezékeket.
Kedves Vásárlóink! Üzleteink március 15-én zárva tartanak és a kiszállításunk is szünetel az ünnepnap idején!
A muszakát a görögök lasagne-jának nevezik, fő összetevői a padlizsán és a darált hús. Az oregánó, a paradicsom és a kakukkfű lekerekítik az ízeket és fantasztikus fűszeres csodává varázsolják az egészet.
A német Ankerkraut cég a kézműves technológiával készült fűszerek, fűszerkeverékek és pácok kiemelkedő szállítója Európa-szerte. Az alapítók, Anne és Stefan Lemcke számára a finom ételek titka a részletekben rejlik, hitvallásuk szerint egyedülálló fűszerkeverékeik két legfontosabb összetevője a szeretet és a törődés. Kínálatukban a klasszikusok, például oregánó, paprika és curry mellett különleges sók, egyedi borsmenta kombinációk és fantasztikus pácok is megtalálhatók. Termékeik adalékanyagok, tartósítószerek és ízfokozók nélkül készülnek, így a vásárlók olyan friss fűszerekhez juthatnak, amelyek tökéletes élményt nyújtanak.
Tengeri só, hagyma, feketebors, fokhagyma, paradicsom, petrezselyem, oregánó, nádcukor, kömény, kakukkfű, fahéj.
Nyomokban mustárt és zellert tartalmazhat.
Nem tartalmaz ízfokozókat és mesterséges színezékeket.