Gentile Penne Rigate száraztészta 500g
Gentile Penne Rigate száraztészta 500g
1 699 Ft
Egységár: 3 398 Ft / kg

Gentile Penne Rigate száraztészta 500g

  • Cikkszám: 000387
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
1 699 Ft
Egységár: 3 398 Ft / kg

A durumbúza búzadarából és a Gragnano-völgyből származó forrásvízből készült száraztészta a nápolyi régió különlegessége.
 

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás 30.000 Forint kosárérték felett!

Cégről

Az 1876-ban alapított Pastificio Gentile egyike azoknak a történelmi kézműves gyáraknak, amelyek a Nápoly mellett fekvő Gragnano városát a világhírű olasz tészta egyik fővárosává tették. Gyárukban ma is a hagyományos gyártási módszerekkel dolgozik, nagy figyelmet fordítva minden részletre, az alapanyagok kiválasztásától kezdve a gyártási fázisok ellenőrzéséig. Kizárólag a legjobb minőségű olasz durum búzát használnak, például a különleges Senatore Cappelli búzafajtát, amit Campobasso városában működő Ferro Brothers malomban őrölnek meg. A tészta formázása bronz szerszámokkal történik, ami durvább, porózusabb állagot ad, ami házias jelleget ad a tésztának . A kiváló minőségű alapanyagoknak és a Cirillo természetes szárítási módszernek köszönhetően a tökéletes, prémium minőségű tésztákat készítenek.
 

Összetevők

durum búzadara, víz. 
 

Allergének

búza (glutén)
 

Részletes leírás

Ezek a tészták kiválóak az al dente állag eléréséhez. A  tészta sűrű, mély ízű és kiváló rosttartalmú. Egyedülállóan durva textúrája lehetővé teszi, hogy a töltelék vagy szósz könnyen rátapadjon a tésztára.
 

Teljes leírás