Arch and Beans Nicaragua Sun-dried szemes kávé 250g
Arch and Beans Nicaragua Sun-dried szemes kávé 250g
5 999 Ft
4 199 Ft
Egységár: 16 797 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Arch and Beans Nicaragua Sun-dried szemes kávé 250g

  • Cikkszám: 000931
5 999 Ft
4 199 Ft
Egységár: 16 797 Ft / kg

Komplex, tiszta ízvilágú kávé élénk gyümölcsösséggel, vibráló savakkal. Ízjegyek/aroma: cseresznye, bogyós gyümölcsök, csipkebogyó. A világos pörkölésű kávénk filter profillal kifejezetten kézi/gépi filterkávékhoz ajánljuk.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Belvárosi látványpörkölő és kávéházunkat 2020 júniusában nyitottuk tradicionális, nagy múltú helyszínen a Rákóczi út elején. A belső a 19.századi építészet stílusjegyeit hordozza: gazdag arany dekoráció, monumentális mészkő oszlopok, boltívek (angolul Arch, a márkánk elnevezésében is szerepel) és eredeti mozaik padló.  Itt történik a pörkölés, üvegfal mögött, egy külön helyiségben. Szinte egyedülálló módon a belváros szívében bárki bepillantást nyerhet a kávépörkölés folyamatába. A 12 kg-s Probat Probaton gépünk, a kiváló alapanyagaink és tapasztalt munkatársaink garantálják a kiváló minőséget.

Összetevők

pörkölt, szemes kávé

Részletes leírás

Nicaraguai micro lotunk, a 30 hektáros El Porvenir farmon termő, száraz eljárással feldolgozott Sun-dried Cherry sárgabarackos, cseresznyés, mangós és citrusos ízjegyei mellé gyümölcsös édesség és hosszantartó utóíz társul. Sergio Ortez Sun-dried Cherryje száraz eljárással készül, így a gyümölcs húsát és héját is a magon hagyják fermentálódni, ezért a mag rengeteg gyümölcsösséget és finom savakat tud magába szívni.

Teljes leírás