Pisco Waqar 0,7l
Pisco Waqar 0,7l
17 690 Ft
Egységár: 25 271 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Pisco Waqar 0,7l

  • Cikkszám: 602474
17 690 Ft
Egységár: 25 271 Ft / l

A Pisquera Tulahuén 170 éves hagyományokkal rendelkező PISCO WAQAR ultraprémium desztillátum eredetmegjelöléssel, emberi léptékben készült chilei borból, amelyet 100%-ban tiszta és ősi terroirban termesztett muskotály szőlőből nyernek. az Andokban, és még mindig kézzel takarítják be.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Pisco Waqar története 1850-ig nyúlik vissza, amikor Doña Escolástica Álvarez és Don Rafael Camposano összeházasodtak, így egyesült két család, amelyek Pisco hagyományait egyesítették. Azóta 5 nemzedék követte egymást, gyűjtve a szőlő gondozásának és a lepárlás művészetének tapasztalatait, míg végül 2011-ben, 160 évvel Escolástica és Rafael egyesülése után Chilében megjelent az első átlátszó Ultra Premium pisco, a PISCO WAQAR.

Részletes leírás

Az érzékek számára a WAQAR átlátszó, fiatal és érintetlen, a fehér gyümölcsös, citrusfélék és narancsvirágok magával ragadó aromáival. Elfogyasztásakor finom és száraz ízt áraszt, bosszantó égetés nélkül, a szájban szétterjedő aromák a szőlőültetvények friss gyümölcseire emlékeztetnek minket.

Teljes leírás