Részletes leírás
Általában steak és grillezett halak mellé szolgálják fel, de jól illik sült zöldségekhez vagy a reggelik királyához, a Benedict tojáshoz is.
A majonézhez hasonló állagú, sűrű és krémes hagyományos francia szósz.
A minőségi olajok készítése Franciaországban több száz éves hagyomány. Eredetileg minden falunak volt egy olajsajtolója, ahol a diót pörkölték, majd az olajat sajtolták. A La Tourangelle üzemei ezt a hagyományt igyekeznek megőrizni székhelyén, Franciaországban, illetve leányvállalatánál, Kaliforniában is. Kézműves módszerekkel készített, magas minűségű és tisztaságú olajaik széles választékát kínálják szerte a világon.
repceolaj* (71%), szabadtartásos tojássárgája*, Saumur fehérbor, vörösborecet, medvehagyma* (2%), guérande-i só, tárkony* (0,95%), citromlé, fehérbors
tojás, bor
Általában steak és grillezett halak mellé szolgálják fel, de jól illik sült zöldségekhez vagy a reggelik királyához, a Benedict tojáshoz is.