Meet The Locals - 3. rész A Culinaris pékség

A kelő tészta látványa, a sercegő kenyér illata, a friss pékáru íze és boldog vásárlóink - amit mind pékeinknek köszönhetünk. Adamcsek Krisztián a Culinaris saját kézműves pékségének műszakvezetője visz be minket a kulisszák mögé, hogyan készül a kedvenc grissinink, croissantunk. Minden frissen készül a nap több órájában, és minden egyes kenyér és péksütemény mögött egy elhivatott pék áll.

 

Nézd meg Meet the Locals sorozatunk negyedik részét!

Kapcsolódó termékek

    • Nincs készleten
    Kakaós csiga 80g
    699 Ft
    Átmenetileg nem elérhető
    • Nincs készleten
    Fahéjas csiga 80g
    699 Ft
    Átmenetileg nem elérhető
    • Nincs készleten
    Sonkás-sajtos croissant 130g
    1 499 Ft
    Átmenetileg nem elérhető
    • Nincs készleten
    Félbarna kovászos vekni 500g
    899 Ft
    Átmenetileg nem elérhető
    • Nincs készleten
    Pirított hagymás vekni 500g
    999 Ft
    Átmenetileg nem elérhető