Serfőző Gluten Free Bakery

Megérkeztek a Serfőző Márti gluténmentes pékárui a Culinaris üzletekbe!

A Serfőző filozófiája egyszerű: a gasztronómia és az egészséges életmód kéz a kézben járhat, kompromisszumok nélkül. Pékáruikat gondos kézi munkával készítik, válogatott, ellenőrzötten gluténmentes alapanyagokból. Édesítéshez gyümölcsöt vagy nyers bio virágmézet használnak, a tej helyett pedig bio mandulatejet.

A kenyerek és péksütemények saját receptúrából születnek, kukoricakeményítő és tartósítószer nélkül – helyette rengeteg figyelemmel és szenvedéllyel. Így a Serfőző nemcsak az ételérzékenyeknek nyújt megoldást, hanem mindenkinek, aki minőségi és tápláló pékárut keres.

Mostantól frissen a pékáruk között és fagyasztva a mélyhűtőknél is megtalálod őket kizárólag a Culinaris üzletekben.

Gyere, és próbáld ki – már az első falat meg fog győzni!