Blog
Az ELIT Méhészeti Szövetkezet minden egyes üveg méze mögött valódi kaptár és igazi elhivatott méhész áll. A Meet The Locals következő részében többgenerációs méhész családokat, vándorméhészeket mutatunk be, akiknek céljuk, hogy minőségi, magyar méz kerüljön a háztartásokba, és hogy a méz útja visszakövethető legyen. Olvassátok le a QR kódot a hátsó címkén, és meglátjátok itt nincs varázslat!
A kelő tészta látványa, a sercegő kenyér illata, a friss pékáru íze és boldog vásárlóink - amit mind pékeinknek köszönhetünk. Adamcsek Krisztián a Culinaris saját kézműves pékségének műszakvezetője visz be minket a kulisszák mögé, hogyan készül a kedvenc grissinink, croissantunk. Minden frissen készül a nap több órájában, és minden egyes kenyér és péksütemény mögött egy elhivatott pék áll.
Az Arch&Beans a legjobb minőséget nyújtó kávépörkölő és kávézó egy helyen, Budapest szívében.
Új részünkben Horváth Attila, pörkölőmester, szívvel-lélekkel mesél a saját és a minőségi kávébab útjáról, amely szeretettel kerül a fogyasztók és a Culinaris polcaira.
''Nem csupán a kávé sznoboknak kínálunk minőségi kávét''- hangzanak el Attila szavai. Tarts velünk és ismerd meg az Arch&Beans teljes történetét, hisz nem csupán egy minőségi kávét mutatunk be, hanem egy folyamatot, egy szimbózist megalkotó kávépörkölő és kávézó apró titkait.