Blog

culinaris meet the locals mez

Az ELIT Méhészeti Szövetkezet minden egyes üveg méze mögött valódi kaptár és igazi elhivatott méhész áll. A Meet The Locals következő részében többgenerációs méhész családokat, vándorméhészeket mutatunk be, akiknek céljuk, hogy minőségi, magyar méz kerüljön a háztartásokba, és hogy a méz útja visszakövethető legyen. Olvassátok le a QR kódot a hátsó címkén, és meglátjátok itt nincs varázslat!

lotusz

Dobd fel a borongós napokat egy nagyon egyszerű, de mégis ínycsiklandózó Lotus kekszes sajttortával! Készítsd el te is Culinaris hozzávalókból!

fulmer

Fulmer mézeink minden cseppjében a minőség és a természetesség esszenciáját hordozzák. A méhek világnapja alkalmából elhoztuk nektek közkedvelt Fulmer mézeinket, melyetket most hétvégén Ti is megkóstolhattok üzleteinkben. 

egeszseg

Szerencsére manapság az egészséges táplálkozás egyre inkább előtérbe kerül és egyre többen válnak nyitottá arra, hogy odafigyeljenek az étrendjükre, életmódjukra.

kettle chips

Kettle chips kóstoltatás minden üzletünkben a készlet erejéig

rajz

Március 7-én útnak indítjuk rajzpályázatunkat!

Három korosztályban - óvodás (3-5 év), alsó tagozatos (6-9 év), nagyok (10+ év), április 1-ig várjuk a műveket a rajzpalyazat@culinaris.hu email címre környezettudatosság témában.

 
culinaris pekseg meet the locals

A kelő tészta látványa, a sercegő kenyér illata, a friss pékáru íze és boldog vásárlóink - amit mind pékeinknek köszönhetünk. Adamcsek Krisztián a Culinaris saját kézműves pékségének műszakvezetője visz be minket a kulisszák mögé, hogyan készül a kedvenc grissinink, croissantunk. Minden frissen készül a nap több órájában, és minden egyes kenyér és péksütemény mögött egy elhivatott pék áll.

fajitas

A quesadilla és a fajitas kombinációja az egyik legjobb megoldás arra az esetre, ha el szeretnénk kápráztatni a családot. Könnyű előkészítés, a végeredmény pedig páratlan.

Arch&Beans

Az Arch&Beans a legjobb minőséget nyújtó kávépörkölő és kávézó egy helyen, Budapest szívében.

Új részünkben Horváth Attila, pörkölőmester, szívvel-lélekkel mesél a saját és a minőségi kávébab útjáról, amely szeretettel kerül a fogyasztók és a Culinaris polcaira.

''Nem csupán a kávé sznoboknak kínálunk minőségi kávét''- hangzanak el Attila szavai. Tarts velünk és ismerd meg az Arch&Beans teljes történetét, hisz nem csupán egy minőségi kávét mutatunk be, hanem egy folyamatot, egy szimbózist megalkotó kávépörkölő és kávézó apró titkait.

karai_rak

Variácók garnélára Kárai Dávidtól! Akár a mangós garnélanyársat készíted el mogyorószószos üvegtésztával vagy a piri-piri fűszerezésűt kuszkuszsalátával és sültpaprikakrémmel, vagy a fokhagymás-citrom verziót avokádós kukoricasalátával, a végeredmény hozta siker biztosan nem marad el!

karai_culinaris_egybolharom_hamburger

Tökéletes hamburger bizony létezik, sőt, mi már 3 receptvariációt is tudunk hozzá! Kárai Dáviddal karöltve elhoztuk az #egyből3 következő epizódját, melyben három extra fűszerezésű és különleges alapanyagokkal ellátott hamburgert készít nekünk.

Karai_culinaris_grillezett_lazac

Megérkezett a harmadik rész az #egyből3 főzősorozatunkból! Az epizód főszereplője a grillezett lazac, amiből egy lazackrém, egy burgonyasaláta grillezett lazaccal és egy lazacos tészta kerül az asztalra. Ugye mennyire izgalmas, hogy egy alapanyag milyen sokszínűen tud megjelenni a konyhánkban?