Culinaris Balaton Pop-up store és pick-up pont

A Culinaris finomságokat már a Balatonnál is élvezheted! A nyári pop-up üzletnek a szigligeti Várudvar ad otthont, ahol kiváló ízek és minőségi szórakozás találkozik, egy igazi balatoni, kulturális csomópont!

A Várudvar szokásos nyitvatartási idejében, szerdától vasárnapig, 10-19 óráig megtalálsz minket: árnyékos terasszal fogadunk, de a pultnál leadott rendelésed elvitelre is kérheted.  Reggelente friss, illatos pékáruval érkezünk, amelyek a Culinaris saját pékműhelyében, profi pékmesterek ügyes kezei alatt készülnek: különböző kenyerek és cipók, pogácsák, de még pisztáciás- és kakaóscsiga is sorakozik a polcokon.

Ha megéheznél, a többféle croissant mellett ínyenc sonkás, frissítő caprese és tonhalkrémes szendvicset is választhatsz, amelyeket prémium alapanyagainkból, gondosan készítünk vendégeinknek.

A pop-up store a szigligeti lombok között átvételi pontként is funkcionál! Mit jelent ez a gyakorlatban? Bármely hűtést nem igénylő terméket bátran megrendelhetsz a culinaris.hu oldalról, és előre utalás esetén a szigligeti Várudvarba szállítjuk csomagod.

Fontos, hogy szigligeti átvételi igényed a megjegyzésben mindenképp tüntesd fel számunkra “SZIGLIGET” jeligével! A Culinaris pick-up pont elérhető csütörtökönként 16-19-óráig. Péntektől vasárnapig pedig a szokásos nyitvatartási időben, 10-19 óráig tudod átvenni a finom csemegéket.

Akár egy hétvégi brunchról, spontán baráti iszogatásról vagy egy könnyed nyári vacsoráról van szó, válaszd a Culinarist - már a Balaton-parton is!