Culinaris Wine&Spirit a Hegyvidéken!

Megnyitottuk új, prémium italokra specializálódott Wine&Spirit üzletünket a Hegyvidék Bevásárlóközpontban. A budai üzlet különlegessége a nemzetközi és hazai prémium italkínálat legjavának értékesítése, a soft drinkektől egészen az olasz vagy dél-amerikai borokig a minőségi italok ínyenc kedvelőinek.

 

wine and spirit_culinaris

 

Az üzlet a Culinaris márka ernyője alatt nagyrészt az eddig kizárólag saját forgalmazású prémium és ultra prémium italokat sorakoztatja fel polcain. Legyen szó bármilyen eseményről, ünnepről, itt mindenki megtalálhatja a tökéletes ajándékot, szakértő kollégáink segítenek a választásban.

 

spirit_brandek_culinaris

 

A Hegyvidék Bevásárlóközpont, mint az új egységünk helyszíne, teljes mértékig illeszkedik a Culinaris márkaértékéhez: a vásárlóbarát hozzáállás, a professzionalizmus és a különleges gasztronómiai élményeket kínáló konyhaművészet egy környezettudatos kereskedelmi és szolgáltató központban. Az első Wine&Spirit üzlet koncepciójának megalkotása során fontos szempont volt számunkra, hogy egyszerre legyünk újítók, de a Culinaristól megszokott magas színvonal is biztosított legyen. Olyan márkanévről van szó, amely a piaci szegmens csúcsát célozza, a minőségi termékek, élelmiszerek és italok disztribúcióját tekintve egyaránt.” – foglalta össze az új egység és a lokáció kiválasztásának hátterét Varga Ákos, a Culinaris ügyvezető igazgatója.

Látogassatok el legújabb üzletünkbe, keressetek minket a Hegyvidék Bevásárlóközpont -1 szintjén.