Lotus kekszes sajtottorta recept

Dobd fel a borongós napokat egy nagyon egyszerű, de mégis ínycsiklandózó Lotus kekszes sajttortával! Készítsd el te is Culinaris hozzávalókból!

sajttorta

Hozzávalók:

60 dkg vaj

280 g Lotus keksz

370 g Cseppnyi Birtok krémsajt

250 ml habtejszín

50 g porcukor

400 g Lotus karamellkrém

1/2 csomag Habfixáló

Elkészítés:

1. Törjünk össze 250 gramm kekszet, majd keverjük össze az olvasztott vajjal. Ezt követően nyomkodjuk a tortaforma aljára. Tegyük hűtőbe, amíg elkészítjük a krémet. (+tipp helyezzünk el zsírpapírt az alján, hogy könnyebben ki tudjuk venni az elkészült süteményt)

2. Keverjünk össze 300 gramm Biscoff karamellkrémet a natúr Cseppnyi Birtok krémsajttal és porcukorral. Verjük kemény habbá a tejszínt a habfixálóval, majd keverjük a krémünkhöz. Tegyük hűtőbe 30 percre.

3. Olvasszunk meg 100 gramm karamellkrémet kicsit a mikróban. Majd kanalazzuk rá a sütemény tetejére és szórjunk rá egy kevés kekszet. 

4. Pihentessük a hűtőben és másnap tálaljuk.

Kapcsolódó termékek

    • BP
    • Nincs készleten
    Cseppnyi Birtok Krémsajt natúr 200g
    1 799 Ft
    Átmenetileg nem elérhető
    • Nincs készleten
    Lotus Biscoff 125g
    1 899 Ft
    Átmenetileg nem elérhető