Tonhalas pesztós tésztasaláta recept

Olasz falatok 15 perc alatt, amit nem csak egyszerű megfőzni, de a Cipriani tésztával és pesztóval autentikus olasz étel kerül az asztalotokra.

Hozzávalók 3 főre:

  • 500 g Cipriani Rigatoni tészta
  • 180 g Cipriani Pesto al basilico
  • Calvi Basilico olívaolaj
  • 220 g Ortiz Atun Claro tonhal 
  • Friss bazsalikom
  • koktélparadicsom

Elkészítés:

1. Főzzétek meg a Cipriani Rigatoni bio tésztáját, ám a javasolt főzési időből vonjatok ki 2 percet, így al dente marad a tészta.

2. Közben Calvi Basilico olívaoljon futtassátok meg a fokhagymát és a koktélparadicsomot

3. Erre szedjétek rá az elkészült tésztát, a Cipriani Pesto al basilico bio pesztót és az Ortiz Atun Claro tonhalat majd ízlés szerint sóval, borssal ízesítsétek.

Extra javaslat: Friss bazsalikommal még finomabb lesz a végeredmény!

Kapcsolódó termékek