Tonhalas pesztós tésztasaláta recept
Olasz falatok 15 perc alatt, amit nem csak egyszerű megfőzni, de a Cipriani tésztával és pesztóval autentikus olasz étel kerül az asztalotokra.
Hozzávalók 3 főre:
- 500 g Cipriani Rigatoni tészta
- 180 g Cipriani Pesto al basilico
- Calvi Basilico olívaolaj
- 220 g Ortiz Atun Claro tonhal
- Friss bazsalikom
- koktélparadicsom
Elkészítés:
1. Főzzétek meg a Cipriani Rigatoni bio tésztáját, ám a javasolt főzési időből vonjatok ki 2 percet, így al dente marad a tészta.
2. Közben Calvi Basilico olívaolajon futtassátok meg a fokhagymát és a koktélparadicsomot
3. Erre szedjétek rá az elkészült tésztát, a Cipriani Pesto al basilico bio pesztót és az Ortiz Atun Claro tonhalat majd ízlés szerint sóval, borssal ízesítsétek.
Extra javaslat: Friss bazsalikommal még finomabb lesz a végeredmény!