Részletes leírás
Ezek a tészták kiválóak az al dente állag eléréséhez. A tészta sűrű, mély ízű és kiváló rosttartalmú. Egyedülállóan durva textúrája lehetővé teszi, hogy a töltelék vagy szósz könnyen rátapadjon a tésztára.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
A durumbúza búzadarából és a Gragnano-völgyből származó forrásvízből készült száraztészta a nápolyi régió különlegessége.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Az 1876-ban alapított Pastificio Gentile egyike azoknak a történelmi kézműves gyáraknak, amelyek a Nápoly mellett fekvő Gragnano városát a világhírű olasz tészta egyik fővárosává tették. Gyárukban ma is a hagyományos gyártási módszerekkel dolgozik, nagy figyelmet fordítva minden részletre, az alapanyagok kiválasztásától kezdve a gyártási fázisok ellenőrzéséig. Kizárólag a legjobb minőségű olasz durum búzát használnak, például a különleges Senatore Cappelli búzafajtát, amit Campobasso városában működő Ferro Brothers malomban őrölnek meg. A tészta formázása bronz szerszámokkal történik, ami durvább, porózusabb állagot ad, ami házias jelleget ad a tésztának . A kiváló minőségű alapanyagoknak és a Cirillo természetes szárítási módszernek köszönhetően a tökéletes, prémium minőségű tésztákat készítenek.
durum búzadara, víz.
búza (glutén)
Ezek a tészták kiválóak az al dente állag eléréséhez. A tészta sűrű, mély ízű és kiváló rosttartalmú. Egyedülállóan durva textúrája lehetővé teszi, hogy a töltelék vagy szósz könnyen rátapadjon a tésztára.