Részletes leírás
A pestot leggyakrabban tésztaszószként használjuk, kevesen tudják, hogy szendvicsekre vagy mártogatósként is remek, sőt salátákra is tehetjük, de mártásként steak, szárnyas vagy halas ételekhez is jól illlik.
A klasszikus bazsalikom pesto minden tésztát ellenállhatatlanná varázsol. A benne lévő friss bazsalikom, friss fokhagyma és a kiváló olívaolaj tökéletes harmóniát teremt, melyet Grana Padano sajt és a fenyőmag tesz tökéletessé.
"Olasz felmenőkkel bíró családanyaként magam is hobbiból, kíváncsiságból kezdtem otthon pestot készíteni több mint 20 évvel ezelőtt. Azóta sok minden változott, de az eredeti ízvilágot mind a mai napig olaszországi emlékeim alapján próbálom felidézni, keresve-kutatva a legkiválóbb alapanyag összeállításokat. Ahogy az évek alatt egyre több alapanyaggal és technikával kísérleteztem, úgy nőtt az otthoni pestot szeretők tábora is körülöttem." (Guseo Zsuzsa, alapító)
Olívaolaj, bazsalikom (16%), Grana Padano sajt (tej, só, oltóanyag, tartósítószer: tojás lizozim), fenyőmag, fokhagyma, só, aszkorbinsav.
Tej, tojás. Gluténmentes, GMO-mentes.
A pestot leggyakrabban tésztaszószként használjuk, kevesen tudják, hogy szendvicsekre vagy mártogatósként is remek, sőt salátákra is tehetjük, de mártásként steak, szárnyas vagy halas ételekhez is jól illlik.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.