Részletes leírás
A ricotta az olasz konyha kedvelt alapanyaga. A sajtkészítés melléktermékeként jön létre, amelyet újra felmelegítenek elkészítéséhez. Innen ered a neve is "recota," azaz duplán főtt.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Kiváló minőségű, túrószerű tejtermék, amely sós és édes ételek készítéséhez is kiváló.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
A Latte Arborea jelenleg a szardíniai tejipar központja. Ezt számaik is bizonyítják: 248 különböző helyi szakosodott gazdaságból összesen 524.000 liter tejet szállítanak ide és dolgoznak fel naponta, melyet összesen 50.000 Holstein és Svájci Barna szarvasmarha szolgáltat egész Szardínia szerte.
tejsavó, tej, tejszín, só
tej
A ricotta az olasz konyha kedvelt alapanyaga. A sajtkészítés melléktermékeként jön létre, amelyet újra felmelegítenek elkészítéséhez. Innen ered a neve is "recota," azaz duplán főtt.