Részletes leírás
18-20 hónapot töltött tölgyfahordóban, amiből kb. 35% volt új hordó. 6-7 év után érdemes felbontani.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Mélyvörös szín. Fekete gyümölcsök és fűszerek aromái. Komplex bor; nagyon telt, selymes tanninokkal.
1919-ben Joseph Clair, Bruno nagyapja, aki eredetileg Santenay-ból származott, feleségül vette Marguerite Daü-t, aki Marsannay-la-Côte-ban dolgozott a szőlőültetvényeken. Bruno Clair 1979-ben hozta létre a névadó birtokot. 1986-tól kezdve a Bruno Clair birtok 17 hektárnyi területet foglalt magában, amely Marsannay, Gevrey-Chambertin, Morey-Saint-Denis, Vosne-Romanée és Savigny-Les-Beaune településeken terül el.
18-20 hónapot töltött tölgyfahordóban, amiből kb. 35% volt új hordó. 6-7 év után érdemes felbontani.