Részletes leírás
Többnyire a sushi fogások között fogyasztják, hogy megtisztítsa az ízlelést. A gyömbérnek gyulladásgátló hatása van, eredetileg azért fogyasztották sushihoz, hogy ha véletlenül romlott hal került volna az ételbe, azt fertőtlenítse.
A Gari egyfajta savanyított zöldség: édes, vékonyra szelt gyömbér, amit cukor és ecet keverékében pácolnak. Sushi mellé fogyasztják, innen ered a hétköznapi neve is: sushi gyömbér.
gyömbér 90%, víz, só, savszabályzó: E330, E260, tartósítószer: E202, édesítőszer: E951*, E950, E955, E954
Aszpartámot (fenilalanin forrást) tartalmaz!
Többnyire a sushi fogások között fogyasztják, hogy megtisztítsa az ízlelést. A gyömbérnek gyulladásgátló hatása van, eredetileg azért fogyasztották sushihoz, hogy ha véletlenül romlott hal került volna az ételbe, azt fertőtlenítse.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.