Részletes leírás
Salátákba, szószokba pizzafeltétnek is kiváló.
Kedves Vásárlóink! Üzleteink március 15-én zárva tartanak és a kiszállításunk is szünetel az ünnepnap idején!
Az aragoni olivabogyó az egyik legrégebbi spanyol fajta, természetesen fekete, feldolgozásakor nincs szükség vegyszeres színezésre.
Az Espinaler cég 1896-ban Barcelonában egy kis vendéglőként kezdte működését. Később már nem csak felszolgálták, hanem széles körben is árusították házilag készült tengeri különlegességeiket Galíciában. Az Espinaler kézműves technológiával dolgozza fel a halászati szezon legjobb időszakában kifogott halakat és tenger gyűmölcseit az ízek megőrzése érdekében.
Aragóniai olajbogyó, víz, só, savszabályzó E330, antioxidáns E300, tartósítószer E202.
Salátákba, szószokba pizzafeltétnek is kiváló.