Részletes leírás
Hagyományos recept szerint készül, a Kalamata olívát minimum 5-6 hétig pácolják Kalios extra szűz olívaolajban, hogy szinte kandírozott olívabogyót kapjanak.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Az olívabogyókat aperitifként, olaját kenyérrel is fogyaszthatja.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
„Görögország a vérünkben van” – a Kalios egy igazi családi sikertörténet. Csakúgy, mint az olívaolaj, amelyet családként 8 generáció óta termelünk Görögország déli részén, a Kalamata régióban található Neochori-Ithomi kis faluban. 2010-ben úgy döntöttü
kalamata olívabogyó, extra szűz olívaolaj (42%), tengeri só, ecet
Hagyományos recept szerint készül, a Kalamata olívát minimum 5-6 hétig pácolják Kalios extra szűz olívaolajban, hogy szinte kandírozott olívabogyót kapjanak.