Részletes leírás
Hagyományos recept szerint készül, a Kalamata olívát minimum 5-6 hétig pácolják Kalios extra szűz olívaolajban, hogy szinte kandírozott olívabogyót kapjanak.
Az olívabogyókat aperitifként, olaját kenyérrel is fogyaszthatja.
„Görögország a vérünkben van” – a Kalios egy igazi családi sikertörténet. Csakúgy, mint az olívaolaj, amelyet családként 8 generáció óta termelünk Görögország déli részén, a Kalamata régióban található Neochori-Ithomi kis faluban. 2010-ben úgy döntöttünk, hogy megvesszük az olajfaligetet, hogy létrehozzuk a Kaliost, a szakácsok olívaolaját! Így kezdődött a történetünk. Úgy döntöttünk, hogy kínálatunkat a kis kézműves görög termelőkkel szoros együttműködésben fejlesztjük, így bővült termékpalettánk.
kalamata olívabogyó, extra szűz olívaolaj (42%), tengeri só, ecet
Hagyományos recept szerint készül, a Kalamata olívát minimum 5-6 hétig pácolják Kalios extra szűz olívaolajban, hogy szinte kandírozott olívabogyót kapjanak.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.