Részletes leírás
Hagyományos recept szerint készül, a Kalamata olívát minimum 5-6 hétig pácolják Kalios extra szűz olívaolajban, hogy szinte kandírozott olívabogyót kapjanak.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Üzleteink október 23-án zárva tartanak és kiszállításunk is szünetel ezen a napon.
Az olívabogyókat aperitifként, olaját kenyérrel is fogyaszthatja.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
„Görögország a vérünkben van” – a Kalios egy igazi családi sikertörténet. Csakúgy, mint az olívaolaj, amelyet családként 8 generáció óta termelünk Görögország déli részén, a Kalamata régióban található Neochori-Ithomi kis faluban. 2010-ben úgy döntöttü
kalamata olívabogyó, extra szűz olívaolaj (42%), tengeri só, ecet
Hagyományos recept szerint készül, a Kalamata olívát minimum 5-6 hétig pácolják Kalios extra szűz olívaolajban, hogy szinte kandírozott olívabogyót kapjanak.