Részletes leírás
Ha a kapri rügyét nem szedik le, kivirágzik és megterem egy gyümölcs, a kapribogyó. A kapribokor érett gyümölcsét hasonlóan készítik el mint a bimbót, sózzák és ecettel tartósítják.
A capribogyó minden olyan ételben kiváló, amelyben pikáns, savanykás-kesernyés íze ellensúlyozhatja a többi hozzávaló édességét.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Régi, hagyományos francia receptek alapján készülnek a Marguerite de Turenne pástétomok, terrinek, rillettek a legfinomabb kacsa-, liba- és vadhúsokból, pástétomok liba- és kacsamájból, illetve halakból.
kapribogyó, víz, só, savszabályzó: ecetsav
Ha a kapri rügyét nem szedik le, kivirágzik és megterem egy gyümölcs, a kapribogyó. A kapribokor érett gyümölcsét hasonlóan készítik el mint a bimbót, sózzák és ecettel tartósítják.