Kusmi Orosz Tea Válogatás Teatojással 5x25g

Kusmi Orosz Tea Válogatás Teatojással 5x25g

9.490 Ft

Nincs készleten.

termékről Az orosz teák felfedezésére egy tökéletes lehetőséget biztosít ez a válogatás, amely nem mellesleg ajándéknak is kiváló. Prince Vladimir egy ízletes keveréke a citrusos aromáknak, vaníliának és fűszereknek, Anastasia a citrom és narancsvirág rendkívül gyümölcsös keveréke. St Petersburgban találjuk a karamell és gyümölcsök kényeztető keverékét. A Bouquet N°108 a citrusfélék és virágok finom csokra, végül Trojka a narancs, mandarin és bergamot triumviátusa.
cégről: A Kusmi vállalatot, mely orosz stílusú teákat és teakeverékeket gyárt, Pavel Michailovitch Kousmichoff 1867-ben alapította Szentpéterváron, Oroszországban. Az orosz forradalom kezdetén, 1917-ben, a Kousmichoff vállalatot áthelyezték Franciaországba, ahol azóta is működik.
származás: Franciaország
összetevők: Prince Valdimir: kínai feketetea keverék bergamot, citrom, grapefruit, vanília, fűszerek ízesítéssel. Anastasia: kínai és ceyloni feketetea keverék bergamot, citrom, lime és narancsvirág ízesítéssel. Bouquet of Flower No. 108: kínai, ceyloni és indiai feketetea keverék bergamot, citrom, lime, narancs, mandarin és virág ízesítéssel. St. Petersburg: kínai feketetea keverék bergamot, piros gyümölcs, vanília és karamell ízesítéssel. Troika: kínai, ceyloni és indiai feketetea keverék bergamot, narancs és mandarin ízesítéssel.
kiszerelés: 125 g
bruttó egységár: 75.920 Ft/kg
ÁFA: 27%
cikkszám: 588331
címkék: tea, ajándék, válogatás, orosz, earl grey,
db/karton: 8

Utoljára megtekintett termékek
Mások ezt vették mellé
hozzászólások
új hozzászólás
Receptek