Andros

Az Andros a minőséget és az életet képviseli. Az Andros családi vállalkozás Franciaország szívében több mint 100 éve azon dolgozik, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a gyümölcsöket. A legjobb minőségű és legízletesebb gyümölcsök kiválogatása révén az Andros képes termékeit tartósítószerek és mesterséges aromák felhasználása nélkül előállítani.

Andros úgy gondolja, hogy mindenkinek élveznie kell a finom termékeket. Ezért az Andros SO GOOD SO VEGGIE termékei olyan természetes, tejmentes alternatívák, amelyek krémes kókusztejből és valódi lédús gyümölcsdarabokból készülnek. A tartalmas kókusztej simulékony növényi alapú alternatívát kínál, amely olyan finom és krémes, hogy a tejről történő lemondást már nem is érezzük kompromisszumnak.


Mivel csak lédús és érett gyümölcsöket, valamint több mint 50% kókusztejet tartalmaznak, emellett pedig semmilyen mesterséges aromát vagy tartósítószert nem tartalmaznak, az Andros SO GOOD So Veggie terméki tökéletes mindennapi élvezetet nyújtanak. Emellett jó kalcium-források. Így aztán az apró finomságok ideálisak reggelire vagy délutáni nassolnivalónak, és elősegítik a jó közérzetet. Valamennyi Andros SO GOOD SO VEGGIE termék beilleszthető a vegetáriánus vagy vegán étrendbe.

E termékek V-Label védjeggyel tanúsítottak, amely egy az Európai Unióban, Ausztriában és 27 másik országban is bejegyzett referencia-védjegy. Ez azt jelenti, hogy a termékek állati eredetű összetevők nélkül készülnek, és a gyártási/átalakítási lépések során állatok vagy állati eredetű összetevők felhasználására nem kerül sor. Ezenkívül valamennyi Andros Veggie termék laktózmentes.

Bonne Maman termékek:

A Bonne Maman egy kis faluban alakult Franciaország délnyugati részén, amely híres kiváló gyümölcseiről. A márka alapja a hagyományos családi receptek, a házi készítésű ételek szeretete és az emberek összekapcsolásának vágya, amelyek ma is a Bonne Maman értékeinek középpontjában állnak.

Csak a legjobb

A Bonne Maman titka egyszerű: az összetevők. Tökéletes gyümölcsökből és egyszerű összetevőkből készülnek, hagyományos szakértelemmel előkészítve, hogy megteremtsék a Bonne Maman emlékezetes ízét. Egyszerűen, szeretettel készítve.

A Bonne Maman gyümölcslekvárok nagy darab prémium gyümölcsökkel készülnek, 20%-kal több
gyümölcsöt és 38%-kal kevesebb cukrot tartalmaznak, mint a hagyományos dzsemek, autentikus, házi ízt nyújtva a megfelelő mennyiségű cukorral.

Új kategóriák

2021-ben a Bonne Maman öt ízletes keverékkel lépett be a gyógynövényteák piacára. Most legújabb bevezetésünk a Mogyoró Csokoládékrém, amely bőséges mennyiségű mogyoróval és pálmaolaj nélkül készül. Gazdag íze és bársonyos textúrája tökéletes snackként, kenhetőként vagy receptek összetevőjeként.

Öröm minden pillanatban

A Bonne Maman lényege, hogy ápolja a szeretet és gondoskodás apró pillanatait, mint például a barátokkal és családdal eltöltött idő, régi és új recepteket megosztva. A gondosan készített receptek segítségével mosolyokat és édes emlékeket teremtünk. Az ízletes ételek élvezete az élet egyik legnagyobb öröme. Több mint 25 féle dzsem, zselé, krém és püré közül választhatunk, így mindig van egy új Bonne Maman pillanat felfedezésre várva.

Az ikonikus üvegek, amelyek tovább élnek

A Bonne Maman tiszteli a természetet és a környezetet. Előnyben részesítjük a természetes,
újrahasznosítható és újra felhasználható csomagolást, mint például az ikonikus üvegeink, amelyek tökéletesek újrahasznosításra. Legyen szó friss virágok elhelyezéséről az asztalon, gyertya készítéséről pihentető helyhez, vagy konyhai alapanyagok tárolásáról, üvegeink tökéletesek DIY projektekhez, miután befejeztük a finom dzsemek élvezetét.

Mogyoró csokoládékrém

SZERELEM ELSŐ KÓSTOLÁSRA! Bemutatjuk új Mogyoró Csokoládékrémünket. Egyszerű összetevőkből, bőséges mennyiségű mogyoróval és pálmaolaj nélkül készült. Élvezze a sima és krémes textúrát snackként, kenhetőként vagy kedvenc receptjeiben. Gyönyörű üvegben csomagolva a tökéletes élmény érdekében, azonnal beleszeret a csodálatosan gazdag ízbe. Pálmaolajmentes, GMO-mentes, tejtermék kóser, gluténmentes.

Újdonság! Földimogyorókrém

Fedezze fel az új Bonne Maman Földimogyorókrémet, amely hihetetlenül krémes textúrával és a finoman pörkölt földimogyoró összehasonlíthatatlan ízével rendelkezik. Természetesen pálmaolaj nélkül. Ropogós változatban is elérhető.

Kapcsolódó termékek