Fattorie Garofalo

A Fattorie Garofalo egy kiemelkedő olasz márka, amely híres kiváló minőségű tejtermékeiről, különösen a Campania régióban termelt Mozzarella di Bufala PDO-ról. A márka büszke arra, hogy saját gazdaságaiban tenyésztett bivalyok tejéből készíti termékeit, garantálva a legjobb minőséget és frissességet.

 

Garofalo Mozzarella és Tejtermékek

Az általuk használt tej közvetlenül az állatok fejését követő 24 órán belül feldolgozásra kerül, hogy biztosítsák a tejtermékek frissességét.

Elkötelezettség az Állatjólét iránt

A Garofalo számára kiemelten fontos az állatjólét. A vállalat részt vesz "CLASSYFARM" programban, amely az állatjólét magas szintjét biztosítja, és folyamatos beruházásokat végez az állattartási technológiák és struktúrák fejlesztésében. Gazdaságaikban az állatjóléti standardok messze meghaladják a nemzeti átlagot, ami biztosítja a bivalyok számára a legjobb körülményeket.

Fenntarthatóság és Körkörös Gazdaság

A Garofalo integrált és körkörös gazdasági modellt követ, amelyben a termelés minden aspektusát összekapcsolják. Több mint 3000 hektáron termelik a takarmányt, és évente 7000 MWh zöld energiát állítanak elő, amely 2025-re teljesen fedezi a vállalat energiaigényét. A fenntarthatóság iránti elkötelezettségük a csomagolásban is megmutatkozik, hiszen a termékek újrahasznosítható anyagokból készülnek.

Termékek és Innováció

A Garofalo széles termékkínálattal rendelkezik, beleértve a különböző méretű és csomagolású Mozzarella di Bufala-t, valamint speciális termékeket, mint a laktózmentes mozzarella és a bivaly tejből készült burrata. Különlegességeik között megtalálható a Moussarella, amely bivaly tejből készült ricottával töltött
mozzarella, valamint a bivaly tejből készült vaj és mascarpone.

Nemzetközi Jelenlét

A Garofalo termékei több mint 40 országban elérhetők, és a vállalatnak 14 prémium üzlete van, amelyek közül több nagy nemzetközi repülőtereken található. Az online boltjuk révén is világszerte elérhetők termékeik.

Tanúsítványok és Elismerések

A vállalat rendelkezik a legmagasabb szintű élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási
rendszertanúsítványokkal, mint az IFS és BRCGS, valamint az ISO 14001:2015 környezetirányítási rendszer tanúsítvánnyal. Ezek a tanúsítványok biztosítják a fogyasztók számára, hogy a Garofalo termékek megfelelnek a legszigorúbb minőségi és biztonsági előírásoknak.

A Garofalo termékei nemcsak ízletesek és egészségesek, hanem környezetbarát módon készülnek, így a fogyasztók biztosak lehetnek abban, hogy a legjobb és legfenntarthatóbb választást teszik, amikor Garofalo termékeket vásárolnak.

Receptötletek:

https://www.youtube.com/watch?v=c_D_i7wcGOk

Kapcsolódó termékek

    • Nincs készleten
    Garofalo Tejkaramella krém 100% bivalytejből 280g
    2 499 Ft
    Átmenetileg nem elérhető